Anlita oss för hjälp med den löpande bokföringen. Här erbjuder vi en digitaliserad helhetslösning via affärssystemet Fortnox.

Vi kan deklarationsområdet och levererar dom mest gynnsamma lösningarna utifrån just er skattesituation.

Oavsett om ni skall göra ett förenklat årsbokslut eller en omfattande årsredovisning så är det ofta mycket aspekter att ta hänsyn till.

Din redovisningsbyrå i Lund

Vi är en engagerad och kompetent redovisningsbyrå i Lund som hjälper dig att få koll på ditt företags ekonomi. Att fylla i deklarationen och arbeta med momsredovisning kanske inte är det som du som företagare vill fokusera på. Däremot kan det vara tryggt med en välorganiserad ekonomi och att någon håller koll på siffrorna. Det kan vara avgörande för att kunna fatta kloka beslut inför framtiden och styra företaget i rätt riktning. Därför kan det vara en god idé att anlita en redovisningsbyrå i Lund, som hjälper dig med din ekonomi. 

Genom att implementera digitala arbetsmetoder och erbjuda en enastående tillgänglighet har vi uppnått en betydande organisk tillväxt. Det har resulterat i en varierad kundbas med olika nivåer av intäkter och branschrepresentation. 

Välkommen till Esbjörnssons, din redovisningsfirma i Lund.

Kundomdömen

Det här säger våra kunder

"Jag är så glad att jag blev rekommenderad Esbjörnssons Redovisning när jag skulle byta redovisningskonsult. Dom är otroligt pålitliga, noggranna och finns alltid till hands när man behöver dom. En andra hand för att jag ska kunna lägga 100% fokus på mitt företagande."

Frida
Bayhome By Bernstrup AB

"Esbjörnssons Redovisning AB levererar väldigt bra bokföring- och redovisningstjänster och har varit en ovärderlig samarbetspartner i att digitalisera företagets ekonomi in i det nästintill pappersfria. Detta har sparat mycket tid och pengar. Rekommenderas varmt!"

Ivan
INP i Staffanstorp AB

Kontakta oss

 

0705234430

emil@esbjornssonsredovisning.se

Traversvägen 3,
245 34 Staffanstorp

Redovisning i Lund 

Oavsett vilken bransch du är verksam inom, är vi medvetna att redovisning inte alltid är en enkel uppgift. Dessutom är den bästa lösningen för ett företag inte alltid den bästa för ett annat. Därför är vi en redovisningsfirma i Lund som erbjuder flexibla lösningar, framtagna för just dina behov.
 
Vi erbjuder digitaliserade arbetssätt med olika ekonomitjänster inom bokföring och redovisning för att stötta dig som företagare. Det kan vara allt från digital hantering av fakturor till sammanställning av årsbokslutet. Dessutom får du alltid en personlig kontakt som följer med dig genom hela din företagsresa, och ger rådgivning och avlastning där du behöver det som mest. För småföretagare är vi partnern som tar bort oron kring momsredovisning, och för medelstora företag är vi lösningen för de som väljer att outsourca hela sin ekonomiavdelning till oss. Oavsett vilka behov du har i din verksamhet, är vi redo att bli din redovisningsbyrå i Lund.

Experter på området

Lokal kännedom är viktigt och därför erbjuder vi redovisning i Lund. Redovisning är en viktig process som innebär att dokumentera, analysera och kommunicera ett företags ekonomiska händelser och transaktioner. Det är en central del av företagets styrning och beslutsfattande samt ger intressenter en tydlig bild av företagets ekonomiska hälsa och prestation. Vi tar hand om hela ditt företags ekonomi och redovisning i Lund, så att du istället kan fokusera på din kärnverksamhet.

Årsredovisning i Lund 

Ägande av en organisation eller företag i Lund, och i övriga städer för den delen, innefattar ett omfattande ekonomiarbete. Det är givetvis något som vi kan avlasta din verksamhet med om ni önskar. En viktig del i allt ekonomiarbete är årsredovisning i Lund. Det är en rapport som sammanfattar och redovisar ett företags prestationer under ett specifikt räkenskapsår. 
 
Dokumentet ger intressenter och aktieägare möjlighet att få insikt i företagets ekonomiska hälsa, resultat och ställning. Årsredovisning i Lund spelar en viktig roll för företag av olika skäl. Nedan beskrivs några anledningar till varför det är viktigt för företag att göra årsredovisningar.
 
1. Genom att skapa och presentera en årsredovisning visar företag transparens och ansvarsskyldighet gentemot sina intressenter. Det ger aktieägare, investerare, anställda, kunder och andra intresserade parter insyn i företagets ekonomiska prestationer, finansiella ställning och framtidsutsikter. Det skapar tillit och ökar företagets trovärdighet.
 
2. Det är en viktig informationskälla för intressenter vid beslutsfattande om att investera i eller samarbeta med ett företag. Genom att tillhandahålla detaljerad information om företagets ekonomi, tillgångar, skulder, intäkter och kostnader ger årsredovisningar en grund för att bedöma företagets stabilitet, lönsamhet och framtidsutsikter. Det är något som underlättar beslutsfattandet för potentiella investerare och samarbetspartners.
 
3. I många fall är det obligatoriskt för företag att upprätta och offentliggöra årsredovisningar enligt gällande lagstiftning. Genom att följa dessa krav undviker företag eventuella rättsliga eller ekonomiska påföljder.
 
4. Det fungerar också som ett kommunikationsverktyg för företaget gentemot sina intressenter. Genom att tillhandahålla en sammanfattning av företagets verksamhet, resultat och strategier gör årsredovisningar det möjligt för intressenterna att få en helhetsbild av företaget.