Löpande bokföring

Unika lösningar som passar just ert företag

Löpande redovisning är en viktig del av ett företags ekonomiska process. Vi erbjuder tjänster inom löpande redovisning för företag i olika branscher och storlekar. Med gedigen kunskap inom bokföring, momsredovisning och löneadministration, tar vi hand om hela företagets ekonomi och skapar ett smidigt flöde mellan olika ekonomiska processer.

Vi hjälper våra kunder att hålla koll på sina ekonomiska transaktioner genom att hantera fakturor, betalningar och bokföring. Vi ser även till att alla momsredovisningar lämnas in i tid och att företagets löneadministration sköts på ett effektivt och korrekt sätt.

Vi hjälper er med löpande redovisning

Genom att ha en strukturerad och löpande redovisning kan företag säkerställa att deras ekonomiska rapporter är korrekta och uppdaterade.Vårt mål är att ge våra kunder den bästa möjliga service inom löpande redovisning och övriga ekonomifrågor, så att fokus istället kan ligga på att utveckla verksamheten.

Kontakta oss

 

0705234430

emil@esbjornssonsredovisning.se

Traversvägen 3,
245 34 Staffanstorp

Vad innebär löpande redovisning?

Löpande redovisning är en viktig del av företags ekonomiska hantering och innebär att företagets ekonomiska transaktioner dokumenteras och registreras löpande under året. Den här varianten av redovisning ger en kontinuerlig och uppdaterad bild av företagets ekonomiska ställning och är avgörande för att kunna fatta välgrundade beslut i företagets verksamhet.

I praktiken innebär löpande redovisning att alla företagets in- och utbetalningar, faktureringar, inköp och andra ekonomiska händelser bokförs och sammanställs i ett löpande register. På så sätt kan företagsledningen få en aktuell och överskådlig bild av företagets ekonomi och ta beslut baserat på dessa uppgifter.

En annan viktig aspekt av löpande redovisning är att den möjliggör en mer effektivare avstämning av företagets ekonomiska ställning vid årets slut. Genom att redovisningen löpande uppdateras kan eventuella avvikelser och felaktigheter upptäckas och korrigeras i ett tidigt stadie. 

För att kunna genomföra en effektiv löpande redovisning är det viktigt att ha en väl fungerande bokföring och ett bra system för att hantera företagets ekonomi. Det kan också vara fördelaktigt att anlita en professionell redovisningsbyrå som kan hjälpa till med bokföring och ekonomisk rådgivning. Vi på Esbjörnssons Redovisning välkomnar alltid nya kunder som behöver vår hjälp i tid och otid. Låt oss utveckla din verksamhet tillsammans.