Anlita oss för hjälp med den löpande bokföringen. Här erbjuder vi en digitaliserad helhetslösning via affärssystemet Fortnox.

Vi kan deklarationsområdet och levererar dom mest gynnsamma lösningarna utifrån just er skattesituation.

Oavsett om ni skall göra ett förenklat årsbokslut eller en omfattande årsredovisning så är det ofta mycket aspekter att ta hänsyn till.

När du väljer oss som din bokföringsbyrå får du enkla digitala lösningar och tryggheten av ett engagerat och serviceinriktat bokföringsföretag. Dessutom slipper du kompromissa på den personliga kvalitén som är viktig för oss och våra kunder.

Vi inriktar oss på att stötta företag i effektiviseringen av ekonomiska processer och optimera den ekonomiska strategin. Förenkla vardagen genom en digitaliserad helhetslösning och låt oss sköta den löpande bokföringen. Det hjälper i sin tur er att fokusera på kärnan i er verksamhet samtidigt som ni har full kontroll över er ekonomi. 

Esbjörnssons Redovisning är mer än en bokföringsbyrå, vi är din partner i affärer. Vi strävar efter att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda digitaliserade helhetslösningar som gör att ni kan släppa den administrativa delen. Med ett personligt och engagerat tillvägagångssätt förstår vi ditt företags unika behov och mål, och hjälper er att uppnå dem. Ni får tillgång till uppdaterad information om ekonomin och den support som krävs för att fatta smarta affärsbeslut. Välkommen till din bokföringsbyrå.

Kundomdömen

Det här säger våra kunder

"Jag är så glad att jag blev rekommenderad Esbjörnssons Redovisning när jag skulle byta redovisningskonsult. Dom är otroligt pålitliga, noggranna och finns alltid till hands när man behöver dom. En andra hand för att jag ska kunna lägga 100% fokus på mitt företagande."

Frida
Bayhome By Bernstrup AB

"Esbjörnssons Redovisning AB levererar väldigt bra bokföring- och redovisningstjänster och har varit en ovärderlig samarbetspartner i att digitalisera företagets ekonomi in i det nästintill pappersfria. Detta har sparat mycket tid och pengar. Rekommenderas varmt!"

Ivan
INP i Staffanstorp AB

Kontakta oss

 

0705234430

emil@esbjornssonsredovisning.se

Traversvägen 3,
245 34 Staffanstorp

Vad är en bokföringsbyrå?

En bokföringsbyrå, även kallat redovisningsbyrå, är ett företag som tillhandahåller olika tjänster inom bokföring och redovisning till andra företag. Tjänsterna inkluderar allt från hantering av fakturor, betalningar och andra verifieringar till att hjälpa till med boksluts- och årsredovisningsarbete.

De vanligaste uppgifterna för en bokföringsbyrå är momsredovisning, skattedeklaration och löneberedning, vilka alla utgör viktiga delar av ett företags redovisning.

Vilket ansvar har bokföringsbyrån?

Även om företaget själv har det övergripande ansvaret för sin bokföring, så delar bokföringsbyrån också en del av ansvaret. En bokföringsbyrå behöver följa lagar och regler samt upprätthålla god redovisningssed, vilket innebär att bokföringen ska vara lättförståelig och följa de normer som gäller. Genom det säkerställer bokföringsbyrån att bokföringen utförs på ett korrekt sätt.

Vem kan kalla sig för bokföringsbyrå?

Då det inte finns några formella krav för bokföringsbyråer är det viktigt att undersöka och säkerställa att den byrå du väljer har dokumenterad kompetens för att utföra uppgifterna du önskar.